T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / AKŞEHİR - Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Misyonumuz ve Vizyonumuz

MİSYONUMUZ:

Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; mevcut yönetici, öğretmen, veli öğrenci, personel ve önceki mezunlarımız ile Okul Aile Birliği Üyelerinin özverili ve birlikte çalışmalarıyla hedefimize ulaşmaktır.

VİZYONMUZ:

Ülkemizin kalkınmasında milli ve ahlaki değerlerde sorumluluk üstlenen, sektörün kalkınmasında öncülük eden, bilgiye ulaşabilen ve kullanabilen, karar verme becerisi gelişmiş, ailesini,vatanını ve milletini seven ve onları daima yüceltmeye çalışan, Türk milletinin onurlu ve şerefli kutsal birer üyesi olduklarına yürekten inanan, erdemli ve onurlu bir kişiliğe sahip bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Yayın: 08.01.2023 - Güncelleme: 08.01.2023 12:16 - Görüntülenme: 145